Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش روابط عمومی بانک ملت، دکتر هادی اخلاقی فیض آثار در نشستی که به مناسبت عقد قرارداد شروع عملیات ساخت پروژه نیمه تمام بیمارستان ۸۰۰ تخت خوابی مهدی کلینیک برگزار شد، حمایت و پشتیبانی این بانک را از این پروژه در قالب ارائه تسهیلات اعلام کرد.
وی بابیان این نکته که بهره‌برداری از پروژه مهدی کلینیک می‌تواند ظرفیت قابل‌توجهی از نیاز کشور را در بخش درمان و سلامت پوشش دهد گفت: این پروژه در گذشته به دلیل محدودیت‌هایی که به لحاظ مالی داشته با چالش‌هایی مواجه شده است؛ بنابراین با حمایت بانک ملت برای بازسازی و استقرار ساختار این مجموعه، به نظر می‌رسد با اطمینان خاطر بتوانیم این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر اخلاقی با اشاره به این نکته که در برنامه توسعه و طرح سلامت به موضوع اتمام پروژه مهدی کلینیک پرداخته‌شده است، ادامه داد: با توجه به اهمیت این پروژه، در سال گذشته موافقت اصولی بانک ملت در حمایت این پروژه و فرآیند عقد قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی تهران داده شد که با نهایی شدن این توافق،امیدواریم ظرف یک ماه آینده بر اساس صورت‌ وضعیت پیشرفت کار، تسهیلات مورد نظر پرداخت شود.
مدیرعامل بانک ملت با ابراز خرسندی از عقد قرارداد با دانشگاه علوم پزشکی تهران، حوزه بهداشت و درمان را یکی از شرکای استراتژیک این بانک خواند و افزود: بانک ملت نه‌تنها در این پروژه بلکه در پروژه‌های دیگر حوزه سلامت هم حضور فعال دارد.
وی با تاکید بر این نکته که جامعه پزشکی کشور نقش مهمی در نظام اقتصادی و تأمین سلامت کشور دارد و همواره از خدمات بانک ملت استفاده کرده است، تصریح کرد: این بانک با اهمیت دادن به جامعه پزشکی که از لحاظ اقتصادی آن را در زمره مشتریان خوش‌حساب خود می‌داند، علاقه‌مند است از پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان کشور، به بهترین شکل ممکن حمایت کند.
دکتر اخلاقی، حمایت از این پروژه بزرگ را در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی بانک ملت خواند و اعلام کرد: تمامی نهادها از جمله مؤسسات اقتصادی، مسئولیت‌های اجتماعی هم دارند و یکی از مسئولیت‌های اجتماعی این بانک هم در قالب حمایت از پروژه‌های سلامت تعریف‌شده است.
وی درباره زمان بهره‌برداری از این پروژه گفت: بر اساس برنامه زمان‌بندی، فاز اول این پروژه ظرف مدت ۱۸ ماه به بهره‌برداری می‌رسد و در فاز اول پروژه حدود ۲۵۰ تخت به همراه چند بخش و اتاق عمل راه‌اندازی می‌شود. البته در فاز ۲، ظرفیت مالی بیشتری نیاز است و ابعاد پروژه هم گسترده‌تر خواهد بود.
مدیرعامل بانک ملت با اطمینان خاطر از به اتمام رسیدن این پروژه گفت: خوشبختانه تیمی که مسئولیت این پروژه را برعهده‌گرفته، از تخصص‌های متعددی برخوردار است و عملکرد موفق آنها در پروژه‌های گذشته و حمایت بانک ملت، اجرایی شدن و عملیاتی بودن آن را تضمین می‌کند
مدیرعامل بانک ملت و مدیران ارشد وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان این نشست، از طبقات و بخش‌های نیمه ساخته این پروژه بازدید کردند.
در این نشست، دکتر علی‌صدرالسادات معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، دکتر اخلاقی مدیرعامل بانک ملت، دکتر علی جعفریان رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، آزاده چترروز مدیر امور مالی دانشگاه، اعضای هیئت‌مدیره پروژه مهدی کلینیک، مهندسان و مجریان این پروژه حضور داشتند.
پروژه ۸۰۰ تخت خوابی مهدی کلینیک در مساحتی بالغ‌بر ۱۰۷ هزار مترمربع واقع در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۳۹۰ به دست خانواده مرحوم گرامی از خیران بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران کلید خورد و با صرف هزینه ۱۴۰ میلیارد تومانی با پیشرفت ۳۰ درصدی در سال ۱۳۹۳ به دلیل مشکلات مالی، نیمه‌تمام ماند. در عین حال هم اکنون با حمایت بانک ملت و همراهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، عملیات ساخت این پروژه مجددا آغازشده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۰۱۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند

ایسنا/یزد مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد با اشاره به بهره برداری از ۳۰ مدرسه نیمه تمام استان تا مهر ماه امسال، گفت: مدارس نیمه تمام و فرسوده استان با کمک اعتبارات دولتی، ظرفیت‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی صنایع در حال تکمیل است.

«محسن کاظمی» ضمن تبریک هفته معلم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: براساس آمارهای کشوری به طور متوسط ۲۰ درصد از مدارس کشور و استان یزد فرسوده هستند که نیاز به تخریب و بازسازی یا مقاوم سازی دارند که بر همین اساس ۳۰۰ مدرسه در استان فرسوده و نیازمند مرمت، مقاوم سازی یا نوسازی هستند.

وی سیاست اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان یزد در دوره کنونی را اجتناب از ایجاد طرح‌های جدید و اهتمام به تکمیل طرح‌های نیمه تمام این حوزه ذکر کرد و گفت: بر همین اساس نیز طی ۱.۵ سال گذشته تعداد ۳۰ مدرسه بهره برداری شده و تلاش داریم تا قبل از آغاز مهرماه سالجاری ۳۰ مدرسه دیگر را نیز آماده بهره‌برداری کنیم.

کاظمی تعداد مدارس نیمه تمام استان در حال حاضر را حدود ۱۰۰ باب مدرسه اعلام کرد و گفت: البته در برخی بافتهای جدید شهری نیز تعدادی مدرسه در حال ساخت داریم.

وی اعتبار تجهیز، تعمیر و ساخت فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی نوسازی مدارس استان در سال گذشته را ۴۰۰ میلیارد تومان بیان و اضافه کرد: یکی از اقدامات نوسازی مدارس در این رابطه استفاده از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن با همکاری فرمانداران شهرستان‌ها بوده که در این رابطه هم اکنون پنج شهرستان را در دستور کار داریم.

مدیر کل نوسازی استان اضافه کرد: در همین راستا تکمیل تعدادی از مدارس و ساخت تعداد دیگر مدرسه در شهرستان‌هایی مانند اشکذر، اردکان و ابرکوه توسط صنایع و معادن از محل مسئولیت‌های اجتماعی آنها در حال اجراست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • تکذیب مرگ پزشک طرحی در جاسک /در تهران فوت کرده
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند