Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به کمبود سرانه‌های درمانی شهرستان بهارستان گفت: با احداث و بهره‌برداری از بیمارستان کلینیک ویژه نسیم‌شهر خدمات دولتی بخش درمان در این شهرستان افزایش پیدا می‌کند. ۰۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۹ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، جلیل کوهپایه‌زاده امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان بهارستان با اشاره به راه‌اندازی کلینیک دیابت و فشار خون در بهارستان اظهار داشت: با احداث و بهره‌برداری از بیمارستان و کلینیک ویژه نسیم‌شهر سرانه‌های درمانی بخش بوستان بهارستان نیز افزایش و مردم  از خدمات دولتی بخش درمان بهره‌مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به اینکه موضوعات آموزش، سلامت و درمان یکی از موضوعات اساسی در دانشگاه علوم پزشکی است تمام تلاش خود را برای رفع کمبود سرانه‌های درمانی شهرستان بهارستان به کار خواهیم گرفت.

سرانه درمان در طرح پزشک خانواده کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافتشهر رشت حتی یک بیمارستان جامع درمانی نداردسرگردانی بیماران ایلامی بیمه تامین اجتماعی در مراکز درمانی با پرداخت هزینه آزاد

دانوش دمیریان با اشاره به تراکم بالای جمعیتی در شهرستان بهارستان و کمبود سرانه‌های درمانی بیان کرد: در شهرستان بهارستان تاکنون 76 درصد جمعیت در سامانه سیب ثبت‌نام کرده و 86 درصد جمعیت نیز برای یک بار از خدمات آن بهرهع‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به کلینیک تخصصی گلستان تصریح کرد: این پروژه در زمینی به متراژ 1650 مترمربع با پیشرفت فیزیکی 95 درصد و اعتباری بالغ بر 42 میلیارد ریال احداث شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان با اشاره به آخرین وضعیت کلینیک تخصصی ویژه نسیم‌شهر و بیمارستان 300 تختخوابی حضرت ابوالفضل(ع) نیز افزود: پروژه کلینیک تخصصی ویژه نسیم‌شهر در زمینی به متراژ 2 هکتار توسط شهرداری نسیم‌شهر اهدا شده و با پیشرفت فیزیکی 40درصد و اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال در حال ساخت است که در حال حاضر برای ادامه نیاز به 100 میلیارد ریال اعتبار است.

در ادامه سید امید ستایش رئیس بیمارستان امام حسین(ع) همچنین تصریح کرد: احداث مرکز تولد، تشخیص سرطان و توسعه بخش اورژانس، بخش‌ها و نیز احداث پد بالگرد در زمینی به متراز 6 هزار  مترمربع نیز در حال اجرا است.

وی خاطرنشان کرد: دیوارکشی احداث این بناها توسط شهرداری انجام شده است و طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته عملیات اجرایی پروژه همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۸۹۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی