Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-03@05:06:14 GMT

ساخت یک کلینیک درمانی طی ۶ روز برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۲۵۳۳۲

به گزارش ایلنا، پیش از ظهر امروز مراسم افتتاح کلینیک درمانی بیماری‌های حاد ریوی با حضور شهردار منطقه ۵ و تعدادی از مقامات شهرداری و نیز مسئولان کمپین نفس که  سازنده این کلینیک بود برگزار شد. 

این درمانگاه که زمینش توسط شهرداری تهران تامین شده است، در مجاورت بیمارستان ابن سینا در بلوار آیت الله کاشانی قرار دارد و با هزینه‌ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان در عرض شش روز توسط کمپین نفس راه‌اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراجعان در این درمانگاه مورد پایش بیماریهای ریوی و کرونا قرار می گیرند و در صورتی که نیاز به بستری داشته باشند به بیمارستان ابن سینا منتقل خواهند شد و در صورتی که نیاز به مشاوره درمانی و پزشکی داشته باشند این کار به وسیله پزشک مستقر در این درمانگاه انجام خواهد شد. 

در مراسم افتتاح این درمانگاه، فریدون حیدری، شهردار منطقه ۵ با بیان این که «تمام ظرفیت شهرداری تهران در خدمت مقابله با کرونا و ستاد تشکیل شده در این زمینه است» گفت: از بخش خصوصی که در ساخت این درمانگاه نقش مهمی داشت و تمامی کارهای اجرایی را انجام داد متشکرم. این موفقیت نشان می دهد اگر برخی محدودیت های اداری وجود نداشته باشد میتوان با سرعت و هماهنگی بیشتری فعالیت کرد و امیدوارم از این تجربهها برای اصلاح برخی روالهای اداری استفاده کنیم. 

او تاکید کرد که شهرداران مناطق و نواحی که وظیفه خدمت رسانی به مردم را دارند تمام تلاش خود را معطوف به این کرده‌اند که بحران کرونا کنترل شود. همه همدل شده‌ایم تا شهر و کشور از این بحران خارج  شود و شهرداری هم با هدایت ستاد مقابله با کرونا تمام توان خود را برای این منظور بسیج کرده است. 

حیدری در بخش دیگری از سخنان خود به کمپین هم نفس و فعالیت بخش خصوصی در ساخت این درمانگاه اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی توان و ظرفیت بالایی برای فعالیت در این زمینه دارد و ما تمام تلاش خود را می کنیم تا آنها بتوانند از این ظرفیت برای مقابله با کرونا استفاده کنند. 

همچنین زینب نصیری - مدیرکل سلامت شهرداری تهران - نیز در این مراسم گفت: تمام توان شهرداری به عنوان بزرگترین خدمات دهنده در شهر تهران بر این است که شهروندان کمتر در شهر تردد کنند و در خانه بمانند تا زنجیره انتقال بیماری قطع شود و بتوانیم از این بحران عبور کنیم. تمام بخش های شهرداری هم اکنون در حال تلاش و فعالیت برای  تحقق این هدف است که همانا از سوی ستاد مقابله با کرونا برنامهریزی و ابلاغ شده است.

او افزود: مردم باید بدانند که ماندن در خانه انتخابی است که برای زندگی و مقابله با مرگ است و اگر ما می خواهیم کرونا را شکست دهیم رمز آن ماندن در خانه و قطع زنجیرههای انتقال است و باید برای رسیدن به این هدف باید هم افزایی کنیم.

پدرام سلطانی هم در این مراسم به عنوان مدیر کمپین هم نفس نیز با تاکید بر ظرفیت بالای بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی در ایران می تواند مانند بخش خصوصی کشورهای پیشرفته فعال و منشاء خدمات باشد  همچنان که می بینید این مرکز درمانی را در عرض شش روز ساخت  و افتتاح کرد. اما برخی محدودیتها و موانع و تنگ نظریها مانع تحرک بخش خصوصی است که امیدوارم روزی این محدودیت ها و موانع برطرف شود. 

آرش انیسیان - رییس بیمارستان ابن سینا - که این درمانگاه در مجاورت آن ساخته شده است هم در این مراسم با تشکر از مساعدت شهرداری تهران  و کمک بخش خصوصی برای ساخت این درمانگاه گفت: این درمانگاه می تواند روزانه به ۳۰۰ مراجعه کننده خدمات درمانی ارائه دهد و در صورتی که بیماری نیاز به بستری داشته باشد به بیمارستان ابن سینا منتقل خواهد شد و اگر نیاز به دارو و یا مشاوره درمانی داشته باشد این کار در همین درمانگاه اتفاق می افتد. 

به گزارش شهرنوشت، او افزود: این بیمارستان با هزینه ای بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان در عرض ۶ روز ساخته شده است و این نشان از توان اجرایی بالای بخش خصوصی دارد. اگر در چین می توانند بیمارستان هزار تخت خوابی را در عرض ده روز بسازند به خاطر داشتن قطعات آماده است ما در این جا این درمانگاه را از صفر تا صد در عرض شش روز ساختیم و دو روز هم برای طراحی آن در نظر گرفته بودیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شهرداری تهران بیمارستان ابن سینا مقابله با کرونا شهرداری تهران بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار رئیس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از بزرگ‌ترین خدمات را دانشگاه علوم پزشکی ارائه می دهد و با تلاش هایی که در استان شده شرایط به سمت پیشرفت است اما با افق شایسته هنوز فاصله وجود دارد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: نگاهمان به مراکز استراتژیک در استان همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و بهداشت درمان که دستگاه هایی هستند که زیربنای تمدن را تولید می کنند باید تغییر کند.

وی بیان داشت: پیامبر اکرم (ص) امنیت و سلامت را زیر ساخت تمدن عنوان کردند، به همین خاطر باید به حوزه سلامت فوق العاده توجه کرد و به لحاظ اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات، زیرساخت و نیروی انسانی نیاز است این عرصه دیده شود و نیز مدیریت اقتصاد سلامت بر مساله پیشگیری متمرکز باشد، لذا باید روی خیرین پیشگیری در عرصه درمان کار و طراحی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری ابراز داشت: اگر خیریه ها و وقف های پیشگیری از بیماری داشته باشیم هم هزینه آن کمتر است و هم اثر آن بیشتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر اظهار داشت: یکی از کارهایی که باید انجام داد استفاده از طب دریا برای سلامت است، در حالیکه می توان با آماده سازی عمق و کف دریا به راحتی پیاده روی دریایی داشته باشیم که در نشاط و شادابی و سلامت مفاصل بسیار موثر است.

آیت الله صفایی بوشهری بیان کرد: استان بوشهر به خاطر شرایط خاصی که دارد و به ویژه در جنوب استان، باید بیش از جمعیت به لحاظ نیازهای درمانی توانمند باشد و جغرافیایی در عرصه سلامت موفق است که بیش از نیازهای استاندارد جمعیت بیمار، دارای توانمندی باشد.

وی با بیان اینکه به حوزه بهداشت و درمان مثل عرصه امنیتی باید کمک کرد گفت: پیشگیری، درمان، هم زیر ساخت و هم حوزه نرم افزار گران است، لذا کار سخت اما شدنی است و می طلبد مسئولان اعتبارات لازم را برای زیرساخت تامین کنند و به مساله درمان همانند مسائل استراتژیک نگاه داشته باشند.

وی با اشاره تصمیماتی در خصوص ساخت بیمارستان صنعت نفت در استانی دیگر گفت: نباید طوری باشد که صنعت و انرژی در این استان به همراه آلاینده ها باشد و بیمارستان نفت در استان دیگری احداث شود.

آیت الله صفایی بوشهری همچنین خواستار تجهیز بیمارستان های شهرستان های دیگر شد و گفت: نباید تمرکز درمان روی مرکز استان باشد.

امام جمعه بوشهر با اشاره به مراجعه برخی از مردم به دیگر استان ها جهت درمان گفت: برخی از مردم برای درمان به خارج از استان مراجعه می کنند، در استان نباید کمبودی باشد که منجر به این شود بیمار به خاطر این کمبود امکانات به استان دیگری برود؛ اگر بیمار به خارج از استان مراجعه می کند به صورت اختیاری باشد.

آیت الله صفایی بوشهری افزود: بایستی طراحی استاندارد صورت گیرد که در یک بازه زمانی این کمبودها تمام شود.

کد خبر 6093649

دیگر خبرها

  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد