Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ری، آئین افتتاح کلینیک تخصصی و فوق تخصصی آفرینش بیمارستان شهدای هفتم تیر با اعتباری بالغ بر ۴۷۰ میلیارد ریال در ۴ طبقه با حضور حسین توکلی کجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، سید علی یزدی خواه نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، عبدالرضا پازوکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران عصر امروز در شهرری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار ویژه شهرستان ری در این مراسم با اشاره به همدلی و همراهی تمامی دستگاه‌ها در توسعه بیمارستان‌ها اظهار کرد: دو بیمارستان فیروز آبادی و شهدای هفتم تیر در شهرری از ابتدای انقلاب هیچ‌ توسعه‌ای نداشتند اما قریب به دو سال است با شیوع کرونا نظام سلامت اهمیت ویژه‌ای یافت و مورد توجه قرار گرفت.

وی گفت: یکی از اولویت‌های ما در شهرستان و طی سال‌های اخیر در زمینه سلامت و ارتقای زیرساخت‌های حوزه درمان بود که در این راستا افتتاح بیمارستان فیروزآبادی و امروز نیز یک کلینیک ویژه و مهم شهرستان به بهره برداری رسید.

توکلی ادامه داد: بخشی از بودجه مورد نیاز ساخت این پروژه توسط وزارت بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی ایران و بخشی نیز توسط خیران تأمین شده است.

وی تصریح کرد: این درمانگاه تخصصی باتوجه به مساحت ۵ هزار متری کمک شایان توجهی به تکمیل بیماران مراجعه کننده به این مرکز درمانی را خواهد داشت  و از این پس امکان ارائه خدمات تخصصی نیز فراهم می‌شود.

معاون استاندار تهران با اشاره به سایر پروژه‌های در حال اجرا در حوزه سلامت گفت: برای احداث دانشکده دندانپزشکی در بیمارستان فیروزآبادی تفاهم نامه اولیه انجام گرفته است همچنین احداث بیمارستان جدید و جایگزین بیمارستان شهدای هفتم تیر باید در اولویت قرار بگیرد و به کمک خیرین هم برای تسریع در این کار نیاز است.

توکلی بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان ری، این شهر به‌عنوان قبله تهران است لذا باید شرایط بهتری را با همکاری دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران برای حوزه سلامت ری ایجاد کنیم.

فرماندار ویژه شهرستان ری در پایان خاطرنشان کرد: قطعاً بیمارستان جدید و جایگزین شهدای هفتم تیر باید در اولویت قرار گیرد و با این حجم از تصادفات اجرایی با این مجموعه باید ظرفیت خدمات رسانی نیز افزایش یابد.

محمد امین  زارع رئیس بیمارستان هفتم تیر در ادامه این مراسم، با اشاره به اقدام قابل توجه در افتتاح این مرکز اظهار کرد: کلینیک بیمارستان شهدای هفتم تیر در زمینی به مساحت ۱۲۵۰ متر مربع در ۴ طبقه و با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان امروز به بهره برداری رسید.

وی افزود: بیمارستان هفتم تیر در یکی از جنوبی ترین مناطق تهران در حدود ۵۵ سال پیش و با هدف ارائه خدمات به موارد تروما و سوانح افتتاح شده که پس از گذشت مدتی با ارائه خدماتی در سایر زمینه ها تبدیل به قطب جراحی و سرطان در جنوب تهران شد.

رئیس بیمارستان هفتم تیر در ادامه گفت: این بیمارستان سالانه به طور میانگین در حدود ۱۵۰ هزار بیمار دارد اما در سال های گذشته به دلیل کمبود فضا از قسمت های اداری کاسته و به بخش های درمانی افزوده و بهینه سازی فضای موجود مورد توجه قرار گرفته است.

زارع تصریح کرد: نگرانی‌هایی در تجهیز این کلینیک وجود داشته که با کمک همکاران و خیرین اجرایی شد و به طور کلی بخشی از بودجه این پروژه توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران و خیران تأمین شد.

زارع در پایان خاطرنشان کرد: این کلینیک با مساحتی در حدود ۵ هزار مترمربع امکان افزودن تخصص‌های جدید از جمله طب ورزش و توان بخشی نیز دارد.

انتهای پیام/۶۷۰۶۲

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان شهدای هفتم تیر فرماندار ویژه شهرستان ری بیمارستان هفتم تیر علوم پزشکی ایران شهدای هفتم تیر هفتم تیر شهرستان ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • افتتاح آسفالت جاده بین راهی مزارع از گلزار شهدای گمنام شهرآباد
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • خریداری سونوگرافی پیشرفته بیمارستان شهدای هندیجان 
  • وعدۀ افتتاح بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۱۴۰۴
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی